Main menu:
Hälsa
Intressant forskning om natriumbikarbonat och cancer
Det handlar i princip om syra/bas balansen i kroppen vilken tycks utgöra en av de viktigaste faktorerna för vår hälsa.
Anaeroba patogener trivs utmärkt i sura och syrefattiga miljöer och även cancerceller har svårt att överleva syrerik och alkalisk miljö.
Natriumbikarbonat höjer ph värdet och ökar syresättningen i kroppen. Raffinerat socker och mjöl i alla former, kött, karbonerade drycker (coca cola ph 2,7), kaffe mm ökar försurningen i kroppen.
Kroppen producerar själv bikarbonat och tar även kalk från skelettet för att motverka försurningen men man kan vara mer uppmärksam på vad man äter för att undvika att bidra extra till försurningen i onödan.
Läs mer på:
Sanna Ehdins blogg:
http://blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/bakpulver_mot_cancer#comments
Forskning:
http://blog.imva.info/medicine/baking-soda-cancer-laugh
Publikation:
http://publications.imva.info/index.php/e-books/sodium-bicarbonate-rich-man-s-poor-man-s-cancer-treatment-e-book.html
från 1177 (sjukvårdsinfo):
http://www.1177.se/Uppsala-lan/Fakta-och-rad/Lakemedel-A-O/Natriumbikarbonat/
Fass:
http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19740614000024&DocTypeID=7
Jag har själv köpt AlkaLifs droppar som jag droppar 3 droppar i ett glas vatten
och dricker på fastande mage. Och det fungerar bra. jag ser det på att mina
besvär med mjälleksem mellan ögonbrynen och i hårbotten nästan försvunnit helt
på bara några veckor.
http://www.cellfood.nu/AlkaLife.php
MVH
Bob Sagevid